Welkom Velocitas!!!

Ik ben zo blij dat ik dit ontzettend stoere nieuwe patroon met jullie kan delen. Velocitas is het nieuwste patroon van Sofilantjes. Ik zat in het testteam en maakte er een aantal. In deze blog laat ik ze aan jullie zien. Ik ben gestart met een exemplaar van French Terry voor mijn neefje in de pre-test ronde. Ik heb hier geen mooie foto’s van maar zodra ik die heb plaats ik ze nog op mijn facebook en instagram.

Velocitas optie B met korte mouw maat 92

Hierboven het tweede exemplaar. Jesse koos zelf de stof. Auto’s!! Ik combineerde het met felrode boordstof en de zwart-witte kriskrastricot. Ik ben weg van de colorblock in het lijfje en de mouwen. Een prachtig effect creëer je door af te werken met coverlock of siersteken.

Velocitas afgewerkt met een siersteek

De capuchon van het patroon werd geperfectioneerd en ik maakte voor Jesse nog een tweede exemplaar. Ook bij deze hoodie koos hij zelf de stof. Minions!! De zwart-witte kriskrastricot paste ook hier perfect bij 🙂 De tailleband maakte ik uit tricot in plaats van boordstof. Dit gaat prima.

Velocitas Optie B korte mouw maat 92

En dan voor mijn oudste… Toch eerst even overleg of hij het ok vindt om mee te doen aan deze test. Uhm.. welk patroon? Oh een hoodie? Yes, eindelijk!! Duidelijke taal. Hij koos zijn stof en ik ging aan de slag. Deze keer met optie A, French Terry en kant en klare boord. Het resultaat is echt geweldig. Sven is het daar absoluut mee eens. Hij heeft 3 stuks Omni Tempore in de kast maar deze wordt een geduchte concurrent.

Velocitas Optie A lange mouw maat 158

Dat dit patroon niet alleen voor jongens is laat ik later zien. Ook voor mijn dochter maakte ik Velocitas. Hier nog een paar leuke foto’s die ik jullie niet wil onthouden en daaronder alle informatie over het patroon.

Patrooninformatie:

  • Maten 80-164
  • 2 opties en 2 mouwlengtes
  • gebruikelijke duidelijke graphics en instructies
  • verkrijgbaar in 3 talen NL ENG FR
  • Goede pasvorm
  • Uitermate geschikt voor restjes (colourblock optie)
  • De mouwen zijn uitwisselbaar met die van Omni Tempore
  • De add-on van Omni Tempore kun je ook gebruiken bij Velocitas
  • Te gebruiken voor jongens en meisjes

Van 21 maart 8.00 uur tot 25 maart 8.00 uur is Velocitas te verkrijgen voor de speciale releaseprijs €5,37 ex BTW (€6,50 incl. EU belasting) Klik op onderstaande links om direct naar de website te gaan om het patroon aan te schaffen:

Velocitas Nederlands
Velocitas Engels
Velocitas Frans

Heel veel plezier met dit toppatroon!

Anne, dank voor het vertrouwen dat ik weer deel kon uitmaken van het testteam. Ik heb het met veel plezier gedaan. Lieve zus, dank je wel voor het maken van de foto’s XXX

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *