Sprout Shoes van Sew U Can Patterns!

Een week of twee geleden kwam ik via Facebook een oproep tegen voor het testen van slofjes door een voor mij hiervoor onbekende ontwerper Sew U Can Patterns. Dat wilde ik wel proberen. Het materiaal heb ik al langere tijd in huis maar het was er nog niet van gekomen om ze te maken. En een paar dagen later ontving ik een uitnodiging voor de testgroep. Spannend!

Hierboven zie je de eerste set die ik maakte. Het is een patroon zonder elastiek en daarom per maat 4! verschillende enkelmaten. Zo past om ieder voetje wel een slofje.

Een dagje later kwam mijn neefje spelen met Fleur. Samen doken we in mijn restjesbak en vonden deze legostof. Voor hem maakte ik deze leuke legoslofjes. Met dit patroon komen zelfs de allerkleinste restjes van pas.

Toen het patroon officieel uitkwam vanmorgen maakte mijn hart een klein sprongetje. Wat een verassing! Fleur haar voetjes op de voorkant <3

Patrooninformatie:

15 maten Size 1 – 2k (zie foto hieronder voor welke maten waar voor staan)

Engelse instructies maar zeer goed te volgen door de duidelijke foto’s

De slof kan gemaakt worden van geweven en gebreide stoffen, alleen het kleine stukje in het midden moet stretch bevatten. Voor de onderkant kun je speciale antislipstof gebruiken of een stukje leer/suède. Bij de hele kleine maatjes voor kindjes die nog niet lopen kun je zelf je materiaal kiezen.

PDF-patroon wat per maat geprint kan worden.

Hier koop je het patroon tot zaterdag met 30% korting. Kijk dan ook gelijk even naar de andere patronen want ook deze zijn tot zaterdag te verkrijgen met 30% korting.

Duik daarna je restjesbak in en ga los met combineren!! Veel plezier ermee

Thank You Annie that I could join the testgroup. I had al lot of fun doing it!!

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt? Laat dan een berichtje achter.

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *