Naaiuitdaging!!

Vorige maand kwam via facebook een oproep voor een naaiuitdaging. Twee criteria van je maatje en Guus (van Stoffenfeest) en Marieke (van Mamarieke) bedachten er ook 1 bij. Leuk om buiten mijn comfortzone aan de slag te gaan. Ik gaf me op.

Mijn criteria zijn leuk! Een oud stofje, een techniek die je lastig vind en gebruik katoen. Ik twijfelde of ik kleding zou gaan maken. Door tijdgebrek besloten om dit niet te doen en toevallig kwam er een gratis patroon uit. A girl’s cube van Girls in Uniform. Alle criteria zitten hierin. Ik gebruikte 2 van mijn oudste stofjes. Een rits ontwijk ik al maanden 🙂 en de stofjes zijn van katoen. (ik gebruik bijna altijd tricot)

En hier het resultaat. Waar ik ontzettend mee heb geprutst is absoluut niet de rits. Die viel echt 1000% mee. Stap 11 heeft 3 dagen geduurd 🙂 Uiteindelijk door alle hulp van de ontwerper is het gelukt. Ik zat veel te moeilijk te denken. Hier en daar een schoonheidsfoutje maar ik ben zeer tevreden!

De snoeren en muis van mijn laptop passen er precies in. Ik ben er blij mee. Guus en Marieke bedankt voor het organiseren van deze superleuke uitdaging en Lieve bedankt voor alle uitleg 🙂

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

2 opmerkingen over “Naaiuitdaging!!”

  1. Wat een mooi exemplaar is dit! En wat een doorzetter ben jij toch.

    PS: Aangezien dit een gratis patroontje is, kan ik je jammer genoeg niets uitbetalen via een affiliate programma. Maar je hebt mijn eeuwige dankbaarheid meer dan verdiend 😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *