Tipitenten

Het maken van tipitenten is mijn specialiteit. Samen met jou bekijk ik de mogelijkheden en maak ik een schets. Als alle wensen en aanpassingen verwerkt zijn ga ik aan de slag! Zo ontstaat een unieke tipitent die helemaal past bij degene voor wie ik het maak. Daarin is veel mogelijk op gebied van stof en applicaties. Neem een kijkje in de gallery om te zien wat ik al gemaakt heb.

L

Snugglesheets

Een snugglesheet kan een kind helpen beter in slaap te komen. Het is gemaakt van katoenen tricot (elastisch, ademend en zacht materiaal) Het is een hoes die om het matras geschoven wordt. Het kind schuift in de hoes en ervaart een geborgen gevoel door het materiaal en de druk van de snugglesheet. De snugglesheet kan volledig naar wens gemaakt worden:

  • stofkeuze (uni of print)
  • maat (n.a.v. matrasmaat)
  • onderkant open of dicht
L

Kleding

Op zoek naar die bijzondere verjaardagsjurk maar je kunt het net niet vinden in de winkel? Dat ene favoriete dier, kleur of ontwerp? Ik maak kleding in model, stof en maat naar keuze. Het kledingstuk is uniek en helemaal aangepast naar de wensen van de drager. Kijk eens rond in de gallery of op mijn facebook en instagram. Stuur mij gerust een bericht als je ook iets wil laten maken. Er is veel mogelijk.

L

Je kunt bij mij terecht voor:

Tipitenten

Speelkussens

Kinderkleding

Babykleding

Matraskussens

Snugglesheets

Ballonballen

Speelkleden

Vlaggenlijnen

Zeemeerminslaapzakken

Of eigen inbreng đŸ™‚

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier

 

22049977_486647448371155_6365494209753578042_n