Happy Valentinesday!! Ik testte Lovedress van Sewera <3

Een week of drie geleden zag ik de oproep van Sewera om Lovedress te testen. Een model wat ik niet snel zal kopen of maken in eerste instantie. Maar juist daarom is het testen van patronen zo leuk. En wat was ik blij verrast toen ik mijn jurk klaar had.

De jurk zit snel in elkaar. Heeft 3 mouwlengtes en twee opties voor het lijfje voorkant. A-C cup en D+. Door de ‘darts’ in het patroon is de pasvorm erg mooi. In de instructies staat duidelijk beschreven hoe je de darts aanpast aan de voor jou perfecte pasvorm.

Het patroon heeft een uitgebreide instructie (engels) maar erg goed te volgen door de bijpassende foto’s. De maten zijn 32-50

Geschikte stoffen zijn onder andere wat steverige tricot en french terry. Ik gebruikte voor mijn jurk een gebreide tricot van megastoffencoupons.

Tot aanstaande maandag is dit patroon te verkrijgen voor maar $3.50:

Sewera Lovedress

Heb je nog vragen of wil je iets kwijt? Laat dan een berichtje achter.

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *