Eximia!!!

Yes!! Exima is gelanceerd. Het eerste patroon van Anne (Sofilantjes) na de geboorte van haar dochter is zeer goed geslaagd. Ik zat in het testteam en maakte 3 exemplaren waarvan er in deze blog 2 te zien zijn.

Eximia maat 42 Medium met lange mouwen

Eximia is een prachtig Sweaterpatroon met een uitzondelijke uitstraling. De voorkant bestaat uit twee voorpanden die over elkaar vallen. Mijn opdracht was de medium versie met lange mouw. French Terry, jogging en stevige tricot zijn geschikte stoffen voor dit patroon. Van Driessenstoffen had ik nog twee mooie lappen French Terry liggen. Na het printen ging ik snel aan de slag. Mijn eerste versie was veel te klein. Nadat ik erachter kwam dat ik verkeerd had gemeten (sorrie Anne 😉 ) ging ik snel verder met maat 42. Deze past een stuk beter 🙂

Zoals je hierboven ziet zitten er zakken in deze sweater. Dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Dat is niet het enige wat ik fijn vind aan het patroon:

  • zakken
  • geschikt voor beginners
  • geschikte trui bij het geven van borstvoeding
  • uitgebreide beschrijving met duidelijke graphics
  • 3 lengtes (kort, medium, lang)
  • 2 mouwlengtes (lang en 3/4)
  • maten 34 – 54
  • het maken van aanpassingen staat zeer duidelijk beschreven in de instructies
  • verkrijgbaar in het nederlands, engels en frans

Als snel maakte ik ook deze variant. De lange versie van Eximia

Omdat dit het eerste patroon is na de geboorte van Miss Rainbow is het feest. De hele week wordt het patroon weggegeven door allerlei Nederlandse, Belgische en een franse stoffenwinkel. Houd daarom goed de sew and show pagina in de gaten. Je kunt het patroon natuurlijk ook aanschaffen. De komende 7 dagen is het te verkrijgen met 25% korting:

Eximia engels

Eximia nederlands

Eximia frans

Veel naai en draagplezier!!

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

2 opmerkingen over “Eximia!!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *