De Perfect Play Henley Men

Maat XL en XS

Een maand of twee geleden zag ik de oproep van Pickle Toes Patterns voor… het pre-testen van een mannenshirt. De Perfect Play Henley Men. Alex roept al tijden maak eens het 1 en ander voor mij maar jurkjes en shirts voor de kinderen gaan altijd voor. Ik werd uitgekozen en ging aan de slag met het patroon maat xl

1e pre-test versie maat xl

Het patroon werd daarna aangepast en ik maakte nog een exemplaar voor Alex. Ik maakte de simpele variant van het shirt. Het patroon heeft nog veel andere leuke opties.
Hoodie of boordje. Een zak aan de voorzijde. Gewone of gelaagde mouw. 2 mouwlengtes. Knoop of kliksluiting. Een patroon wat helemaal aan te passen is aan de wensen van degene die het draagt.

Patroongegevens

Voor Sven maakte ik ook twee exemplaren. Hij past gewoon al in maat XS Het is een fijn patroon om reststukken op te maken door de mooie color-blocks in de voor en achterzijde.

XS

Het patroon (pdf) kan in lagen geprint worden en heeft knipvrije pagina’s. Tot 24 april te verkrijgen voor de releaseprijs van $8.50:

Patroon voor mannen

De kidsversie en babyversie zijn al langer uit maar ook ontzettend leuk!!

Twee vrolijke zuurtjes <3
XS

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *