Beatum!!

Met ontzettend veel plezier mag ik jullie het allernieuwste supergeweldige nieuwe broekpatroon van Sofilantjes laten zien. Beatum Bikerpants is vanaf vandaag verkrijgbaar. Waarom vind ik het patroon supergeweldig? Mijn tiener vindt het ook een superpatroon. En daar ben ik blij om :). Ik kreeg een aantal kleuren door want 1 was niet genoeg. Dat zegt genoeg toch?

Beatum en Velocitas

Al eerder maakte ik een Velocitas sweater. Een beetje puzzelen zorgde ervoor dat ik bijpassend deze Beatum Bikerpants kon maken. Dat is 1 van de leuke bijkomstigheden aan dit patroon. Door de verdeling van vlakken kunnen kleine (gekoesterde) reststoffen goed gebruikt worden. Het patroon bevat 2 opties. Een eenvoudig jogger en de bikerlook voor. Het achterpand een rugpaszak of opgestikte zakken.

Beatum en Velocitas

Tijdens het testen maakte ik twee exemplaren. Stof voor de derde ligt al klaar. Hieronder nog een aantal foto’s en patrooninformatie. Het patroon heeft een zeer duidelijk beschrijving en bijbehorende graphics die het verduidelijken. Daarnaast is er een zeer actieve facebook sew and show waar je al je vragen kunt stellen als iets niet duidelijk is. Het patroon is ook geschikt voor meisjes. Op bovenstaande facebookpagina zullen er de komende dagen verschillende voorbijkomen.

Patroon Beatum Bikerpants nederlands

Patroon Beatum Bikerpants engels

Patroon Beatum Bikerpants frans

Het patroon is tot 21 oktober te verkrijgen voor de releaseprijs: €6,05 incl EU taxes. Daarna kost het patroon €9,50 incl taxes.

shars for sofilantjes

Bovenstaande svg-bestand:

Shars for sofilantjes Be Cool!!

Yvette (eigenaar van droomstoffen.nl) ontwierp deze broek. Dank je wel! Ik heb met veel plezier meegewerkt aan het testen. Er gaan nog veel varianten volgen.

Wil je meer zien van mijn creaties volg mij dan op facebook en/of instagram

Bovenstaande blog bevat affiliate links. Dit houdt in dat als je het patroon aanschaft via deze link ik hiervoor een klein bedrag ontvang. Je betaald hiervoor zelf niet meer en ik ‘spaar’ via deze weg voor aanschaf van nieuwe patronen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *